Friday, 24 April 2009

seinci kau selalu dekati aku...

aku bengang gile...
arina!!! please tell me that u are in straight line right now.
the final exam is around the corner.

naikkan semangat ko..
ape nak jadik kat ko nih!!
ko nak dapat pointer teruk keeee!!!!
ko jgn nak hampakan mak abah!
ko jgn ulangi kesilapan lame ko tuh!
disebabkan kawan, result ko teruk hampeh...
aku nak ingatkan ko, ko datang sini sbb Allah dah bagi ko peluang kedua untuk teruskan hidup ni
ko tak payah nak sia2kan...
aku tak taw nape ko down skarang..

cube ko sedar cikit... camni lah..sebagai seorang teman empunya diri ini yg bernama ARINA
ko haruslah:-
berjiwa besar
jgn nak putus asa
teruskan perjuangan
jgn let down mak abah
tolong fokus time stadi, avoid handphone kat tgn tuh
tolong la..
this is the only chance to fight for ur right
sayang diri ko sendiri

family is your 1st priority
jgn depend on org len sbb ko punya kaki2
so wake up girl..
u have to move the stone that is big heavy enough for u to slide it aside
kalahkan sape2 yg halang jalan ko...
ko taw ko dah buat byk kesilapan besar akhir2 ni
ha !!!
lagik satu..ni the most important thing that u have to remember always
Allah...ingatla selalu kat Dia..

sape lagi ko nak bergantung harap...
sedangkan Dia la yg paling berkuasa kat sini
ape la ko ni...
tolong la berzikir padaNya
tolong la perform solah
buat baik kat kengkawn
ko sendiri yg leh ubah diri sndr..
bukan org len

SAYANG?? HAHA...K2.. AKU SAYANG ARINA
. YEP..ME LOVE MESELF
AKU NAK JANJI KAT MAK ABAH
AKU AKAN BUAT YG SEBAIK MANE YG BOLEH
MAK! KAKBI SAYANG MAK
ABAH! KAKBI SAYANG ABAH
KAKBI MINTAK MAAF KALAU KAKBI ADE WAT SALAH
KAKBI TAW KAKBI ANAK YG NAKAL TAK DENGAR CAKAP N SELALU IKUTKAN HATI
MAK N ABAH SELALU SABAR DENGAN KARENAH KAKBI YG CAM KANAK2 NIH
MAK....
ABAH..
ALONG...
ANGAH...

ACIK...
AIMAN..
HANI...

-------------------------------------------------------------------------------------------------
25 march 2009


dari kiri rawiah n bazlina

aku ade seorang kawan name dy rawiah..dy gile
in the same tym dy gewdix tahap ayam nyer..
haha...
ape ek.. dy lahir 16.6
em..patuh dy ske warne hitam..

dy ni seorang yg kuat nangis..
pastu emo...
hehe....aku kenal dy start 1.3...maknenya
skank dah 25 hari lahh kitowg kawan...
ngee~~~
pastu dy suke tgk spa Q...
unfortunately..tv dah wosak..
so ye tak pat digunakan hanya untuk sekadar perhiasan dunia je..
sedeyh aku tgk rawi ptg td...ye tak pat nenok tv..
wee~~~
td uwot pale kuh...sbb that tym aku dapat headdache(yelah nak final sape x sakeeett!)
haha..best2!!!
kene buli...aku ade 4 hari je kat sini nak hang out ngan dy..
ha!! ngan baz skali...baz ni rumet rawiah...
so mcm kenal baz dulu drpd rawi..
tp rapat ngan rawi dulu b4 baz....
mcm rawi ni peramah lah...
ape nak kate lagik ek..rawi nni suke carik kawan..
satu je masalah dy...
org tak takowt ngan dy...
cian dy..sgt keciwa...
ape nak wat..badan kecik..nak mawa2 owg..tak serupe ngan karakter btol
hm...cane nak abeskan satu page ni ek?
Rawi ske makan lambat..
pastu satu hari tu,,,aku dtg bilik aku nampak dy letih sgt...
aku sedeyh laaa...sbb aku taw dy tak mkn lagik...
pastu td dy cakap kat aku... “ko tak kecian ke kat pewot ko”
aku tak taw nak balas ape..
senyap is the best answer for every weird Q.
aku slalu gak lepak kat bilik rawi..sbb kebelakangan ni...aku cam ade konflik kat lam bilik
so I try to avoid from seeing ***** instead of being hurt.
Camni lah....aku syg ***** dowh.
Cume aku benci dy je... aku tak taw nape..
mungkin perasaan dy same cam aku. Membuatkan aku pon turut same benci kat dy.
Sape tak sedeyh...kawan yg rapat tetibe hilang cam chipsmore. Aku kekadang tensi lah pikir
macam takde point je nak gaduh..
perempuan.. iyelahkan. Selalu ikut kate hati.
Ikutkan hati nanti mati..bak kate pepatah owg lulu...
hhheee~~~
ape ni rawi..ko bace ape?(tym ni rawi sedang stalkering my luncai)
Ko nak kate pape tak?
Nak masukkan skali dalam diary aku yg berkomputer digital nih?
Aku ni cam slalu gak la tulis pasal dak2 bilik ni dalam diary bertulis aku...
mcm best je kalu bace balik...
ko phm tak? Rawi yg giler!!!!! ^_^
aku tak sampai aty nak kecikkan aty ko..cume aku mmg camni...
aku tak taw nak watpe..sbb slalu je wat ko nanes..cian ko..
syg rawi!!!!!
heheh~~~
(*_*)'
letih...

17hb apr.


ngee~~
aku kembali ngan menaip simula diari digital berkomputer aku.
Dah lame okh taip2 ini laptop.
Aku ni tgh dalam proses buat Karangan english aku yg sci fi sgt laa..
cam tak siap ag..
baru muke suwat ke 2.
adoi adooiii....
mane tak nyer asyik lepak sane sini..
blaja pon tak usik sgt, camne la aku nak bjaya ni.
Er,aku dah 2 minggu ade kat umah.
Selame ni aku just msg2 rawiah and baz jew..
kengkadang ade gak msg ajin tuh....tp aku tak de perasaan ngan dy la
hati aku tak terbuka untuk lelaki
aku bukan nak kate yg aku ni tak straight.
Just,kalau aku teruskan dgn hubungan bersama lelaki ni.
Aku akan terjerumus dalam lembah zina
so the best way is,i try to avoid all the circumstances that MIGHT happen
sebeb kalu dah dua org ni bersama ade jew org ke3 nak tersangkot2 lak..
tak best la en dipandang mata.
Pastu ade la called *****...just dy je cam tak called aku.
Aku taw la dy bz, isk aku nih (X_X)
nyemak laks...
ape ape hal pon en...aku tetap kawan dy, tak kiwe ape persepsi dy terhadap aku
awinie, dak2 pst dah abes final exam.
And rawi skank tgk kemas2 baju packing bag and others
baz mak dia dah angkut barang2 dah
tadi wawi gtaw yg mak baz datang bawak makanan.
Wow!! kalau aku ade situ mmg dah aku lanyak lemang la nata de coco laa
aduh...sakit tekak aku.
Sabar ye tekak...
kah3!!! begitu keanak2an.esok baz wawi and ***** nak amek test medsi
I hope they can do it!!!
chaiyo kawan2!!!
erm...ape lagik eh?
Skank ni pon tgh msg ngan wawi.
Hahah...
aku nak cakap yg dy sahabat aku yg paling aku syng.
Kowg taw tak ape beza kawan n sahabat?
Rase kan laa nikmat bersahabat kerana Allah.
Kowg akan mendapat perasaan tu sekelip mata.
Disamping kite menchentai sahabat kite, perasaan menchentai Allah menggunung tinggi tak dapat diungkap kata mengiringi persahabatan kami.
Semoga ia berpanjangan sampai aku tutup mata sampai bila2.
Baz,ko pon sahabat aku. Tp ko lebih utamakan *****.
*****,kenapa kau lepaskan kawan yg begitu naif dan berharga...?
aku lansung tak paham isi hati ko.
Kalau ko bace ni...aku tak berniat nak lukakan aty ko.
Aku sayang ko *****.
k...skank kite tumpukan perhatian pada life aku ni haaa...
result pspm akan kuwa pada 27hb
sakit2!!! arghhh...
dapat ke ak masuk belaja balik??
aku tak pasti..aku berserah n bertawakal
aku nak jadi peljar terbaik
sbb aku tak pernah puas ngan diri aku ni.
ade je kekurangan yg membelenggu diri yg sangat lurus dan cepat terusik


*maafkan saya dengan penggunaan aku kau di dalam skrip ni. ia mmg keluar dari kata hata saya. kerana bermonolog hehe..

*jgn la terasa ape2 sbb saye ni pon manusia biasa saja

3 comments:

zati yaya said...

owh mkck arina....
ko mmg kwat bebel...
ps2 ngarut dlm blog...
jap, nme lp ko luncai k?
wakakka...
ak pon nk bg nme la...
nme lp ak lambor...sbb ak mnat lamborghini...
ney asl sumer nk g utp???
xd k org nk g UTM...
ces

farnajer said...

name akuu tade ker??
waaaa..cedey..;(
hehehe..guraw jer..

arina ahmad said...

hua3!!! nty aku taru name ko k farna. syg ko laa...pana cooll!! rumet paling best dalam dunia.. walaupon ske cakap sowg2