Saturday, 8 January 2011

ini lah dia kehidupan

1. laptop luncai kat farrah.
2. along and his wife masuk hosp.
3. aku terlepas tawaran.
4. baby irfan ade kat rumah, i like.
5. tak dapat pi GOKIM kat jeli
6. tak dapat pi camping kat teluk segadas, p. pangkor.
7. nak cari keje, tapi tak tahu nak start camne
8. hati kata belajar, badan suruh keje.
tuh la! amek kau skali lempang

9 comments:

eyan2 said...

ya allah.cmne leh telepas tawaran nih?

ChenTa speC puteH said...

la npe cm 2??
so cm ne nie whai spupu ku????
jgn risau2 k

enyheartsdiamond said...

nak tengok baby irfan :DDD

ermilda said...

huuu...b strong enough lah anak ledang 1017! aku taw ko mampu..
pesan kerol kpd destini 19 :
>>>sesungguh nya,ak pn adalah insan y lemah y masih belajar untuk memahami diri n org sekeliling ak..kire nye teguran ak mlm td agak kasar ak mntk maaf,ak menegur sbb ak syng kan d19,ak xnk lps ni kite buat kesilapan y sama y ak pnh buat dlu..soo..ak sngt berharap kite jadi lagi rapat lps ni..

ermilda said...

>>>ada2 cara Allah nk ajar hamba2 nye....y pertama,melalui guru2 kita..iaitu secara teori,dan y kedua DIA bg kite dugaan,DIA suruh kite bepikir utk selesai kan masalah tu,dan ketika itu DIA lah guru kita.................jadi mane y lg bagus....sudah tentu la,bila kite dapat ilmu terus dari DIA kan..=)

p/s: ini dr hati kerol..

farnajer said...

tlps twrn ape ni? ape ape pon. be strong ! :)

arina ahmad said...

kecik: aku sangat la busy jage baby. nak online last week tak dapek.

sepupu: aku apply upu smula. amek course yg same, major lain

erni: dah post dah gambar dia ni. hehe

emel: aku sayang kau, tuh sebab dia la

farna: tawaran masuk u smula

nurul said...

Jgn menyesal kemudian hari, bila tgk anak buah sdiri grad.... Kesimpulan..blaja jekla.
Nk cr keje pon, ko hanya akan bazirkn gaji yg ko dpt.

arina ahmad said...

haha!!! tengah tunggu apa yg perlu aku buat ni. aku dah tahu.